Brian Tracy - Szabó Péter: Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?

Brian Tracy - Szabó Péter: Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?

BEVÁLT MÓDSZEREK, HOGYAN HOZD KI A LEGJOBBAT MAGADBÓL ÉS MÁSOKBÓL A MEGVÁLTOZOTT PIACI ÉS GAZDASÁGI KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT IS

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


3 970 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Életünk egyik legnehezebb időszakát éljük üzleti és gazdasági tekintetben. Csak a legtalpraesettebbek képesek a túlélésre. A verseny elkezdődött, és akár szeretnéd, akár nem, te is a részese vagy, és ha nem teszel meg mindent a győzelemért a megváltozott körülmények ellenére, el fognak söpörni és felül fognak kerekedni rajtad azok a vállalatok és egyének, akik elkötelezettebbek a győzelem iránt, mint te. 

Egy vállalat vagy üzlet sikere vagy bukása elsősorban a vezetésen múlik. Ez a legfontosabb tényező. Elengedhetetlen és nélkülözhetetlen az a képesség, hogy vezetőként előre tudj lépni, és a kiélezett verseny ellenére sikerre tudd vinni a vállalatodat. 

Ebben a könyvben számtalan olyan bizonyítottan működő vezetői eszközt, gondolkodásmódbeli és gyakorlati tanácsot találsz, amelyet felsővezetők és cégtulajdonosok kimagasló eredményességgel alkalmaznak a nehéz piaci körülmények és a kiélezett verseny ellenére.


Adatok
Szerző
Brian Tracy és Szabó Péter
Kiadás éve
2 016
Oldalszám
274
Kötés típusa
Puhaborító
Méret
15 x 21 x 2 cm
ISBN
9786155420009
identifier_exists
no
Cikkszám
9786155420009
Tömeg
327 g/db
Vélemények
Webáruház készítés