Byron Katie - Négy kérdés

-10%
Byron Katie - Négy kérdés

Egyszerű és hatékony módszer, amely emberek millióinak segített megváltoztatni az életét!

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


3 990 Ft
Akció: 3 591 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

„EZ A KÖTET MINDENRE VÁLASZT AD. FORGASSÁK HASZONNAL!”

Eckhart Tolle

Byron Katie élete függőségek rabságában, kilátástalanul és reményvesztetten telt egészen 1986-ig, amikor egy napon – egészen váratlanul – olyan élményben volt része, melyet ő maga „valóságra ébredés”-ként írt le.
Mi vezette el ehhez a megtapasztaláshoz? Tett bármit, aminek következménye lehetett a hirtelen megvilágosodás? Mi történt vele valójában?

Katie megvilágosodása előtt jó ideje magába zárkózva élt. Napjai monoton egyhangúságban és eseménytelenül teltek, legtöbbször négy kérdés töltötte ki gondolatait, ezeket ismételgette magában, keresve, kutatva a válaszok után. Minden újabb felmerülő gondolata után a következő kérdéseket tette fel magának:

1. Igaz?

2. Egészen biztosan tudod, hogy igaz?

3. Hogyan reagálsz, amikor elhiszed ezt a gondolatot?

4. Ki lennél a gondolatod nélkül?

Négy egyszerű kérdés ez, mely minden emberi helyzetre alkalmazható. Byron Katie önsegítő módszerét, „A Munkát” (The Work) ez idáig százezrek sajátították el világszerte. Sikerét annak köszönheti, hogy úgy vezeti el sorsfordító felismerésekhez az olvasót, hogy nem kell más hozzá, mint papír, ceruza, egy kis önismeret és az elvégzett Munka.

A KÖTETHEZ TARTOZÓ MUNKALAP INNEN TÖLTHETŐ LE: MUNKALAP

„Rájöttem, hogy amikor elhiszem a gondolataimat, szenvedek, amikor viszont nem hiszem el őket, nem szenvedek, és ez igaz minden egyes emberi lényre. A szabadság ennyire egyszerű. Úgy találtam, hogy a szenvedés választható, opcionális. Olyan örömre leltem magamban, ami sosem tűnik el, egyetlen pillanatra sem. És ez az öröm mindenkiben ott van ugyanúgy.”

Byron Katie


Adatok
Szerző
Byron Katie
Eredeti cím
Négy kérdés
Fordító
Béresi Csilla
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
309
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9789635070152
identifier_exists
no
Cikkszám
9789635070152
Tömeg
462 g/db
Vélemények
Webáruház készítés