Dr. David J. Lieberman - Olvass az emberekben

-15%
Dr. David J. Lieberman - Olvass az emberekben

A módszer, amit az FBI és az Amerikai Egyesült Államok hadserege alkalmaz.

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


3 990 Ft
Akció: 3 392 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Mikor magas a tét, ne hagyatkozz az eshetőségekre. Alakítsd úgy a dolgokat, hogy győztesen kerülj ki a játékból. Ismerd meg a módszert, amit az FBI és az Amerikai Egyesült Államok hadserege használ.

Ez a könyv nem a testbeszéddel kapcsolatos újrahasznosított elképzelések gyűjteménye, hanem bizonyítottan működő, praktikus pszichológiai technikákat tartalmaz, melyek azonnal használhatók, bárki által, bármilyen helyzetben.

Az Olvass az emberekben lépésről lépésre felfedi előttünk, mit gondolnak vagy éreznek mások valós élethelyzetekben. Világosan kiderül például, hogyan dönthetjük el, hogy egy pókerjátékos játékban marad-e vagy bedobja a lapjait, hogy egy üzleti partner megbízható-e, vagy hogy egy első randevú jól alakul-e, vagy sem. És amikor még nagyobb a tét – tárgyalások, kihallgatások bűntények, lopás vagy csalás esetében –, akkor is könnyedén ki tudjuk szűrni, ki van mellettünk, és ki van ellenünk (vagy a szeretteink ellen), hogy így időt, pénzt, energiát és fájdalmat spóroljunk meg magunknak.

Dr. Lieberman több száz televíziós és rádió műsorban bemutatta már, milyen könnyen és pontosan működnek ezek a technikák.

A FOX csatorna hírműsorának különkiadásában a műsor házigazdája a következőket mondta: „Ez egyszerűen lenyűgöző! Én ott voltam vele, és nem tévedett, egyetlen egyszer sem. Még én is elsajátítottam a módszert, és ez azért elég sokat elárul.” Ami azt illeti, Dr. Lieberman élő adásban még a szakképzett hazugságvizsgálókkal is „szembeszállt”, és hasonló eredményeket ért el – minden egyes alkalommal.


Adatok
Szerző
Dr. David J. Lieberman
Eredeti cím
Olvass az emberekben
Fordító
Kiss Nóra Titanilla
Kiadás éve
2 018
Oldalszám
195
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9789635296798
identifier_exists
no
Cikkszám
9789635296798
Tömeg
338 g/db
Vélemények
Webáruház készítés