Erica Spiegelman - Élet újratervezés

-20%
Erica Spiegelman - Élet újratervezés

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


4 990 Ft
Akció: 3 992 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Erica Spiegelman addiktológus és motivációs tréner. ÉLET… ÚJRATERVEZÉS című könyve és a hozzá tartozó munkafüzet azoknak szól, akik eldöntötték, hogy szeretnék megismerni, megérteni, majd végérvényesen félreállítani a jóllétük útjában álló mentális akadályokat.

A könyvből elsajátíthatod azt a módszert, melynek segítségével önerőből pozitív irányba terelheted az életed. A szerző olyan ismeretanyagot és gyakorlati útmutatót állított össze számodra, amely részletes útmutatóul szolgál, így magad is könnyedén feltérképezheted, milyen régi beidegződések szabotálják sikereid, személyes boldogulásod az életben. Hatalmas lépést tehetsz az önismeret útján, Erica Spiegelman azonban nem engedi el ezen a ponton a kezed, tovább vezet céljaid felé. Miután felfedezted egyéni jellemzőidet, a munkafüzet gyakorlatait felhasználva egyszer s mindenkorra eltörölheted a mentális blokkokat, valamint azt is megtanulhatod, hogyan helyettesítsd őket olyan mintákkal, amelyek valóban hasznodra válnak.

Hamarosan megtapasztalod, hogy működik a technika a gyakorlatban. Az agyunk rejti a megoldás kulcsát. Ez a csodálatosan rugalmas szerv folyamatosan fejlődik, tanul és alkalmazkodik. Segítségével bármikor új irányt szabhatunk életünknek, mégpedig úgy, hogy szisztematikusan, a megfelelő ismeretek birtokában átprogramozzuk agyi idegpályáinkat. Ha ez idáig nem merültél el a mentális programozás témájában, itt az ideje, hogy többet is megtudj a terület egyik legelismertebb szakértőjétől, Erica Spiegelmantől!


Adatok
Szerző
Erica Spiegelman
Eredeti cím
Élet-újratervezés
Fordító
Molnár Edit
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
279
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9789635070091
identifier_exists
no
Cikkszám
9789635070091
Tömeg
544 g/db
Vélemények
Webáruház készítés