Esther és Jerry Hicks - Kérd és megadatik (1. rész)

-5%
Esther és Jerry Hicks - Kérd és megadatik (1. rész)

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


4 990 Ft
Akció: 4 740 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Mit tehetsz annak érdekében, hogy elérd, amire vágysz, amit igazán szeretnél? A szerzőpáros a következő alapelvet vallja: bárki lehetsz, bármit tehetsz, és bármire szert tehetsz! Születésedtől megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval.

Ez a könyv megmutatja, hogyan érheted el mindezt. Néhány tanácsa arról szól, miként használd az energiádat és az érzelmeidet, más fejezetei pedig speciális területekről beszélnek: pénzügyi előremozdulásról, az egészség visszaszerzéséről, meditációról, a zűrzavarok megszüntetéséről.

A könyv bemutatja az Isteni Forrással fennálló, minden pillanatban létező kapcsolatodat, pontosan megmagyarázza, hogyan működik ez az összeköttetés, majd megtanít a tudatos teremtésre. Az alkalmazás technikáival és az általános bölcsességekkel kapcsolatos összes kérdésedre választ ad, amelyeket könnyű megérteni és használni.

 Az Univerzum mindig azt adja, amit kérsz, és minden kérésedre érkezik válasz. Ebből következően elérhetsz bármit, amire vágysz, amit igazán szeretnél! Amikor gyermek voltál, agyad mindkét felét használtad. A bal félteke a logikáért felelős, a jobb félteke a kreativitásért. Ám mire felnősz, az oktatás hatására már csak a balt használod, kreatív feledet csaknem elveszíted. Biztos, hogy most is a bal feled működik, ha ezt gondolod:

"Ó, hiszen ez butaság. Úgysem sikerülhet." Mert ilyen a logikus éned. Mit tehetsz ez ellen? Kezdd el olvasni a könyvet, és a segítségével fejleszd mindkét agyféltekédet, különben racionális részed mindig el fogja nyomni kreatív oldaladat. Indulj el vágyaid nyomában a boldog és egészséges élet felé!


Adatok
Szerző
Esther és Jerry Hicks
Eredeti cím
Kérd és megadatik
Fordító
Ujhelyi Bálint
Kiadás éve
2 017
Oldalszám
319
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9789635296521
identifier_exists
no
Cikkszám
9789635296521
Tömeg
470 g/db
Vélemények
Webáruház készítés