Grant Cardone - 10X: Az egyetlen különbség siker és kudarc között

-20%
Grant Cardone - 10X: Az egyetlen különbség siker és kudarc között

AZ EGYETLEN KÜLÖNBSÉG SIKER ÉS KUDARC KÖZÖTT

Célozzuk meg azt, ami tízszer magasabban van, mint ahol most vagyunk, és ha alatta is maradunk a várakozásnak, messzebbre jutunk, mint ha megőriztük volna életünk jelenlegi állapotát.

 

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


5 970 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 776 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
Részletek

„Grant Cardone fején találta a szöget: elárulja, hogyan érnek el az emberek sikert az élet bármely területén.” Brian Tracy

 

A könyv olyan életfelfogást szeretne létrehívni, amely minden sikeres emberre jellemző. Célozzuk meg azt, ami tízszer magasabban van, mint ahol most vagyunk, és ha alatta is maradunk a várakozásnak, messzebbre jutunk, mint ha megőriztük volna életünk jelenlegi állapotát. Megtanít bennünket:

 

  • hogyan valósítsunk meg korábban elérhetetlennek hitt célokat,
  • hogyan tűzzük ki helyesen a céljainkat, és hogyan garantáljuk, hogy el is érjük őket,
  • hogyan teremtsünk soha nem látott boldogságot és elégedettséget az életünkben,
  • hogyan sarkalljuk magunkat a félelem erejének segítségével cselekvésre,
  • hogyan szerezzünk meg mindent, amit csak akarunk, és ne kelljen kevesebbel beérnünk,
  • hogyan győzzük le a versenytársakat, és hogyan legyünk a siker példaképei.

 

A szárnyaló siker a hétköznapi erőfeszítés birodalmán túl létezik. Ha ilyen kimagasló sikert szeretnénk elérni, nem élhetjük úgy az életünket, mint bárki más, és nem nyugodhatunk bele a középszerűségbe. A siker a kötelességünk, feladatunk és felelősségünk, és ez a könyv lépésről lépésre ismertet meg minket azzal, hogyan teremtsünk rendkívüli sikert az életünkben.

Megtanulhatjuk, mekkora erőfeszítés szükséges a garantált sikerhez, és biztosíthatjuk, hogy ezt a szintet egész életünkben megtartsuk. Az emberek többsége áhítozik a sikerre, és fantasztikus ötletei vannak, de elmarad az erőfeszítések tekintetében, amelyek ahhoz kellenek, hogy a megérdemelt kivételes szintre emelje az életét. A cselekvésnek négy szintje létezik, és álmaink valóra váltásához meg kell tanulnunk eljutni a negyedik szintre, a masszív erőbedobáshoz.

 

A 10X eloszlatja félelmeinket, megnöveli az önmagunkba vetett hitünket, elsöpri a halogatást, és mindenen diadalmaskodó céltudattal ruház föl. Arra késztet, hogy különbözzünk minden más piaci szereplőtől, és ezt csak úgy érhetjük el, ha azt tesszük, amire más nem hajlandó. Ne gondolkozzunk többé alapszükségletekben, hanem célozzuk meg a bőséget, éspedig életünk minden területén.

==========

Grant Cardone a The New York Times sikerlistás szerzője, nemzetközi értékesítési szakértő és tréner, motivációs szónok. Három több millió dolláros cég alapítója: Cardone Training Technologies, Cardone Group és Twin Capital Management. Los Angelesben él a feleségével, Elena Lyonsszal és a lányával, Sabrinával. További információ a www.grantcardone.com honlapon.


Adatok
Szerző
Grant Cardone
Eredeti cím
10X
Fordító
Szűr-Szabó Katalin
Kiadás éve
2 020
Oldalszám
320
Kötés típusa
Puhaborító, füles
Méret
15 x 21 x 2 cm
ISBN
9786155420566
identifier_exists
no
Cikkszám
9786155420566
Tömeg
479 g/db
Vélemények
OLVASS BELE!
Webáruház készítés