Gregg Braden: A bölcsesség kódjai - Ősi szavak, amelyek újrahangolják az agyunkat és meggyógyítják a szívünket

-9%
Gregg Braden: A bölcsesség kódjai - Ősi szavak, amelyek újrahangolják az agyunkat és meggyógyítják a szívünket
Ősi szavak, amelyek újrahangolják az agyunkat és meggyógyítják a szívünket

A legkorszerűbb tudományos ismeretek találkoznak a korokon átívelő spirituális bölcsességekkel egy olyan kézikönyvben, amely az agyunkat szó szerint újrahangoló kulcsszavakat tárja elénk.

A biológiai és az idegtudomány új felfedezései rávilágítanak, hogy a gondolatainkat és a beszédünket alkotó szavak képesek megváltoztatni az agy és a szív idegsejtkapcsolatait.

Őseink több ezer évvel ezelőtt intuitív módon tudták mindezt, ezért a nagy erejű, gyógyító szókapcsolatokat imádságok, szent énekek, mantrák és himnuszok formájában hagyományozták utódaikra. A hosszú évekig tartó utazásai és kutatásai során megfejtett kódokat Gregg Braden jelen kötetben adja át olvasóinak. A korszakoktól független kódok arra szolgálnak, hogy a lehető leggyorsabban a legnagyobb erőt és a legmélyebb gyógyulást adják át. Félelem, veszteség, fájdalom ért?

A bölcsesség kódjai megmutatják a kivezető utat. Amikor a nehézségekkel való szembesülés pillanatában tudatosan alkalmazzuk a múltban született szókódokat, akkor a javunkra fordítjuk a régi tudósok, gyógyítók, misztikusok és próféták bölcsességét, és többé nem vagyunk áldozatok. Ettől fogva nem a körülményeink határoznak meg minket, mert sorsunk irányítóivá válunk.

Amikor kimondjuk ezeket a szavakat, hangosan vagy csak magunkban, valami megmozdul bennünk. És ez a „valami” az, ahol a szavak, a kémia és az idegsejtek ereje csodás módon összefonódik. Ebben rejlik a bölcsességkódok ereje. Jelenlétükben megváltozunk.

Olvasson bele: Gregg Braden  - A bölcsesség kódjai


3 490 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 178 Ft
Nincs raktáron
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

BIOENERGETIC Kiadó Kft
232 oldal
Kötés: keménytáblás
ISBN: 9789632914886
Tömeg: 450 g
Megjelenés éve: 2021


Adatok
Cikkszám
9789632914886
Tömeg
300 g/db
Vélemények
Webáruház készítés