James Clear - Atomi szokások

-40%
James Clear - Atomi szokások

APRÓ VÁLTOZÁSOK, KIEMELKEDŐ EREDMÉNYEK

A JÓ SZOKÁSOK KIALAKÍTÁSÁNAK ÉS A ROSSZ SZOKÁSOK MEGSZÜNTETÉSÉNEK EGYSZERŰ ÉS BIZONYÍTOTT MÓDSZERE

 

A „minden nap 1 százalékkal jobb teljesítmény” forradalmi rendszere.

 

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


4 970 Ft
Akció: 2 982 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
Részletek

A „minden nap 1 százalékkal jobb teljesítmény” forradalmi rendszere

Az emberek azt hiszik, ha változtatni akarnak az életükön, nagyban kell gondolkodni. A világhírű szokásszakértő, James Clear azonban egy másik utat fedezett fel. Tudja, hogy a valódi változás több száz apró döntés halmozati hatásának az eredménye – olyan kis döntéseké, mint napi két fekvőtámasz, öt perccel korábbi ébredés vagy egyetlen rövid telefonhívás.

Ezeket nevezi atomi szokásoknak.

Úttörő jelentőségű könyvében Clear elmagyarázza, hogy ezek a miniatűr változtatások pontosan hogyan növik ki magukat az életedet átalakító eredményekké. Mutat néhány egyszerű élet-hacket (a szokáshalmozás feledésbe merült művészetét, a kétperces szabály váratlan erejét, vagy a trükköt, amellyel beléphetsz az Aranyhaj-zónába), és a legfrissebb pszichológiai és idegtudományos kutatási eredmények segítségével magyarázza el, miért olyan hatásosak. Mindeközben olyan olimpiai aranyérmesek, nagy hatalmú vezérigazgatók és kitűnő tudósok inspiráló történeteivel szórakoztat, akik arra használták az apró szokások tudományát, hogy produktívak, motiváltak és boldogok maradjanak.

Akár bajnokságot szeretnél nyerni a csapatoddal, cégként reméled újradefiniálni az iparágat, vagy egyszerűen csak magánemberként le akarsz szokni a dohányzásról, fogyni szeretnél, vagy csökkenteni a stresszt az életedben, illetve bármilyen egyéb célkitűzésed van, az Atomi szokások átalakítja a haladással és sikerrel kapcsolatos gondolkodásodat, és kezedbe adja a szokásaid átalakításához szükséges eszközöket és stratégiákat.

Ezek a kis változások forradalmi hatással lesznek a karrieredre, a kapcsolataidra és az életedre.


Adatok
Szerző
James Clear
Eredeti cím
Atomic Habits
Fordító
Kovács Zsuzsa
Kiadás éve
2 020
Oldalszám
384
Kötés típusa
Puhaborító
Méret
15 x 21 x 2 cm
ISBN
9786155420818
identifier_exists
no
Cikkszám
9786155420818
Tömeg
558 g/db
Vélemények
OLVASS BELE!
Webáruház készítés