James E. Ryan - Biztos, hogy így van?!

-70%
James E. Ryan - Biztos, hogy így van?!

5 KÉRDÉS, AMIT MINDENKÉPP TEGYÉL FEL MAGADNAK ALÓDI ÚTMUTATÓ, HOGY MIKÉNT ÉLJ JOBB ÉLETET, SZERESS MÉLYEBBEN ÉS HAGYJ ÖRÖKSÉGET MAGAD UTÁN

A jó kérdésfeltevés (és válaszadás) művészetéről a Harvard’s Graduate School of Education dékánjától, amely örökre megváltoztatja a kérdésekről alkotott elképzeléseidet.

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


3 790 Ft
Akció: 1 137 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
Részletek

New York Times bestseller

„A Biztos, hogy így van?! egy kellemes és élvezetes emlékeztető mindannyiunk számára, hogy a bölcsesség a megfelelő kérdések feltevéséből fakad. Hogy el kellene-e olvasnod ezt a könyvet? Mindenképp.”

- Clayton Christensen, a How Will You Measure Your Life? című könyv szerzője

 

A rendkívül népszerű diplomaosztó-beszéd alapján, a jó kérdésfeltevés (és válaszadás) művészetéről a Harvard’s Graduate School of Education dékánjától.

Legyünk akár a tárgyaló-, akár az osztályteremben, túlságosan is sok időt és energiát fecsérlünk el lényegtelen dolgokra. Az igazság az, hogy a kérdések legalább olyan fontosak, mint a válaszok, sőt, sokszor fontosabbak. Ha például rossz kérdést teszel fel, garantált, hogy rossz választ fogsz kapni. A jó kérdés azonban jó válaszra késztet, és ennek során mélyebb és jelentőségteljesebb kapcsolatra ösztönöz. A jó kérdésfeltevés arra inspirál, hogy túllépjünk azon, amit gondolni vélünk, és felfedezzük a bonyolultat, az ismeretlent, a kínosat, sőt, akár a kellemetlent.

 

A Biztos, hogy így van?! című könyvben James Ryan, a Harvard’s Graduate School of Education dékánja a jó kérdések – és válaszok – művészetét ismerteti.

Egész pontosan öt kérdésről van szó:

  • Hogy micsoda?
  • Vajon…?
  • Nem lehetne, hogy legalább…?
  • Hogyan tudok segíteni?
  • Mi az, ami igazán számít?

A politikából, történelemből, popkultúrából és társadalmi mozgalmakból csakúgy, mint a saját életéből vett példák segítségével Ryan bemutatja, hogy ezek az alapkérdések miként teremtenek megértést, tesznek kíváncsivá, kezdeményeznek fejlődést, erősítenek meg kapcsolatokat, és hívják fel a figyelmet az élet fontos kérdéseire. Azáltal, hogy rendszeresen feltesszük az öt alapkérdést, végül közelebb kerülhetünk életünk értelmének megértéséhez is.

Egyszerre vicces és kihívó, elevenbe vágó és meglepő, a Biztos, hogy így van?! egy bölcsességre ösztönző könyv, amely örökre megváltoztatja a kérdésekről alkotott elképzeléseidet.


Adatok
Szerző
James E. Ryan
Eredeti cím
Wait, What?
Fordító
Kovács Luca Lídia
Kiadás éve
2 017
Oldalszám
160
Kötés típusa
Keményborító
Méret
15 x 21,5 x 1,5 cm
ISBN
9 786 155 420 054
Cikkszám
9786155420054
Tömeg
371 g/db
Vélemények
OLVASS BELE!
Webáruház készítés