dr. Joe Dispenza - Engedd el önmagad

-9%
dr. Joe Dispenza - Engedd el önmagad

...és válj új emberré!

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


5 490 Ft
Akció: 4 990 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

GENETIKA, SORS, ELEVE ELRENDELTSÉG.

VAJON MEKKORA SZEREPÜK VOLT EGÉSZ EDDIGI ÉLETEDBEN?

Joe Dispenza könyve ugyanannyira megrázó, mint amennyire felszabadító.

Az itt összefoglalt tudományos tények és személyes történetek valósággal elsöprik az életünkkel kapcsolatos korábbi elképzeléseinket, és elemi erővel fogunk hozzá, hogy új "sorsot" teremtsünk magunknak.

A világhírű szerző és kutató a kvantumfizika, idegtudomány és genetika eredményeit felhasználva világít rá, hogy legnagyobb mértékben a betanult és a háttérben tudattalanul futtatott programjaink irányítása alatt működünk. Bármikor dönthetünk azonban úgy, hogy felülírjuk ezeket az automata folyamatokat.

Lehetőségünk van új programot telepíteni és ezzel új irányt szabni életünknek, de csakis a tudatalattin, vagyis az elme operációs rendszerén keresztül.

Az Engedd el önmagad című könyvből minden segítséget megkapsz ahhoz, hogy lépésről lépésre megváltoztathasd éned bármely aspektusát.

"Ezt a könyvet a szenvedély hívta életre - azon őszinte törekvésem, hogy mindenki megérthesse: mindenünk megvan ahhoz, hogy jelentős változásokat érjünk el az életben. Ha sikerül nyitottan befogadnod az igazságot, és el tudod engedni azokat a berögzült meggyőződéseidet, amelyekkel a megszokott módon alakítod a valóságodat, erőfeszítéseid gyümölcsözők lesznek. Ezt kívánom Neked."Joe Dispenza


Adatok
Szerző
Dr. Joe Dispenza
Eredeti cím
Engedd el önmagad
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
340
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9789635299614
identifier_exists
no
Cikkszám
9789635299614
Tömeg
596 g/db
Vélemények
Webáruház készítés