John C. Maxwell - A benned rejlő lehetőségek

-20%
John C. Maxwell - A benned rejlő lehetőségek

TANULD MEG MARADÉKTALANUL KIBONTAKOZTATNI A BENNED REJLŐ LEHETŐSÉGEKET A LEHETŐ LEGRÖVIDEBB IDŐ ALATT A NEW YORK TIMES BESTSELLERSZERZŐJÉNEK TÖMÖR ÚTMUTATÓJA SEGÍTSÉGÉVEL!

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


3 970 Ft
Akció: 3 176 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
Részletek

Sokan nem hozzák a legjobb formájukat, mert szent meggyőződésük, hogy a képességeik korlátozottak. De mi van akkor, ha e vélt korlátok pusztán csalóka illúziók?

 

John Maxwell könyve azt a 17 kulcsfontosságú képességet határozza meg és veszi górcső alá, amelyekkel mindnyájan rendelkezünk. Egyesek velünk születnek (például a gondolkodásmódunk vagy a természetes kapcsolatkezelő készségünk), a többi azonban (úgymint a hozzáállásunk és az önfegyelmünk) a saját, gyakran tudat alatti döntéseink eredménye. Ám egyvalami közös bennük: e képességek kivétel nélkül fejleszthetők!

 

Maxwell világos és gyakorlatias tanácsokkal szolgál arra nézve, miként érhetünk el számottevő előrelépést ezeken a területeken. E könyv segítségével többek között megtanulhatjuk hatékonyabban kezelni érzelmeinket, megemelhetjük energiaszintünket, leszokhatunk a halogatásról, megnövelhetjük kockázatvállalási hajlandóságunkat, hogy végül oly mértékben tökéletesítsük önmagunkat, ami legmerészebb álmainkat is felülmúlja…


Adatok
Szerző
John C. Maxwell
Eredeti cím
The Power Of Your Potential
Fordító
Hegedüs Péter
Kiadás éve
2 018
Oldalszám
208
Kötés típusa
Puhaborító
Méret
15 x 21 x 1,5 cm
ISBN
9 786 155 420 597
Cikkszám
9786155420597
Tömeg
238 g/db
Vélemények
OLVASS BELE!

John C. Maxwell - A benned rejlő lehetőségek BELEOLVASÓ

Webáruház készítés