Joseph Murphy - A gazdagság benned van

-9%
Joseph Murphy - A gazdagság benned van

Akár a napi megélhetésért küzdesz, akár a már meglévő vagyonodat szeretnéd megsokszorozni, Dr. Joseph Murphy elismert gazdagságszemlélete megmutatja, milyen egyszerű is teljes irányítást nyerni a pénzügyi siker fölött. A mindennapi életbe könnyedén beépíthető, egyszerű lépések sorozatán keresztül megtanulod:

 

  • Hogyan gyakorold a teljes, boldog és sikeres élethez való természetes jogodat;
  • Hogy a gazdagság a tudásból és a megértésből ered, nem pedig tehetség,
    szakma és szerencse függvénye;
  • Miként vezérel Téged a vonzás törvénye a gazdagsághoz és a boldogsághoz;
  • Hogy a háládatos szív miért vonzza a gazdagságot;
  • Hogyan teremtenek gazdagságot a szavaid és a csend ereje.

4 490 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 100 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

A kötet számos praktikus, időtlen tanáccsal szolgál, melyek Dr. Joseph Murphy azon több évtizedes kutatásain alapulnak, melyeket a tudatalatti elme hatalmának területén folytatott. Lépésről lépésre fogod megtanulni, hogy a pénzügyi szabadság kulcsa benned rejlik, és semmi sem akadályozhatja meg, hogy elérd a megérdemelt gazdagságot és boldogságot.

 

Joseph Murphy, Ph.D., D.D. a miszticizmus és az elme működésének egyik világhírű szaktekintélye. Számos bestseller szerzője, köztük a Tudatalattid csodálatos hatalma című könyvé. Világszerte hűséges követők millióit nyerte meg azzal, hogy olyan gyakorlati technikákat biztosított, amelyeket bárki alkalmazhat a fizikai, szociális, gazdasági és szellemi önfejlesztés eszközeként.

 

A borítón a valaha megszületett legnagyobb értékű magyar pénzérme szerepel, ezzel is utalva a könyvben szereplő elvek hatalmas erejére. Az 1908-as száz koronáson kivételesen a magyar címer szerepel, és egy uncia színaranyat tartalmaz.


Adatok
Cikkszám
9788099979001
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Webáruház készítés