Levine - Egymáshoz kapcsolva

-20%
Levine - Egymáshoz kapcsolva

Pszichológiai titkok a szerelem fellobbantására és megtartására.

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


3 290 Ft
Akció: 2 632 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

HOGYAN TALÁLHATUNK SZERELEMRE? VAN-E TUDOMÁNYOS MAGYARÁZATA ANNAK, HOGY EGYESEKNEK OLY KÖNNYEN MEGY A KAPCSOLATTEREMTÉS, MÍG MÁSOK HIBÁT HIBÁRA HALMOZNAK?

Dr. Amir Levine és Rachel S. F. Heller pszichiáterek közös könyve úttörő alkotás. A szakértőktől megtanulhatjuk, hogyan alakíthatunk ki mélyebb és erősebb kötődéseket azokkal, akik fontosak számunkra. Részletes és kristálytiszta útmutatást kapunk a tudomány segítségével, amit a gyakorlatba átültetve teljesebb, boldogabb kapcsolatokat élhetünk meg.

A mára önálló pszichológiai szakterületté fejlődött kötődéselmélet alapjait John Bowlby brit pszichológus tette le az 1950-es években, aki vizsgálni kezdte, milyen hatással vannak életünk korai szakaszának kötődései arra, hogy később milyen felnőtté válunk. A kardinális, gyermekkorunkban rögzült minták alapján a kötődéselmélet három csoportba sorolja az embereket:

  • Szorongó, akit folyton aggaszt a párkapcsolata, és nem hisz partnere szerelmében.
  • Elkerülő, aki számára a meghittség egyet jelent függetlensége elvesztésével, s ezért minimálisra igyekszik csökkenteni e közelséget.
  • Biztonságosan kötődő, aki kedveli a meghittséget, s rendszerint melegszívű és szeretetteljes.

ISMERD MEG A SZERELEM MÖGÖTT REJLŐ TUDOMÁNYOS MEGFIGYELÉSEKET, ÉS FORDÍTSD JAVADRA A FELNŐTT KÖTŐDÉSELMÉLET LEGÚJABB EREDMÉNYEIT!

Dr. Amir Levin felnőtt-, gyermek- és serdülőpszichiáter és idegorvos. A Columbia Egyetem és a New York Állami Pszichiátriai Intézet által fenntartott New York-i Presbiteriánus Kórház rezidenseként ténykedett. A Nemzeti Egészségügyi Intézet által szponzorált projekt kutatásvezetője.

Rachel S. F. Heller mesterszakon végzett szociálpszichológiából a Columbia Egyetemen. Számos cégnél dolgozott tanácsadóként.


Adatok
Szerző
Rachael F. Heller - Dr. Amir Levine
Eredeti cím
Egymáshoz kapcsolva
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
247
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9 789 635 299 263
Cikkszám
9789635299263
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Webáruház készítés