Lewis Howes - A férfiasság álarcai (4970)

-20%
Lewis Howes - A férfiasság álarcai (4970)
Lewis Howes - A férfiasság álarcai (4970)
Lewis Howes - A férfiasság álarcai (4970)
Lewis Howes - A férfiasság álarcai (4970)

EZT A KÖNYVET MINDEN FÉRFINAK EL KELL OLVASNIA - ÉS MINDEN NŐNEK, AKI SZERET EGY FÉRFIT.

Hogyan ölelhetik magukhoz a férfiak a sebezhetőséget, építhetnek erős kapcsolatokat, és élhetik az életüket a legnagyobb teljességében

 

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


4 970 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 976 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
Részletek

Mi áll közted és a férfi közt, akivé válhatsz? A férfiasság álarcai.

 

LEWIS HOWES sportolóként nőtt fel. Középiskolában szinte minden sportágat kipróbált, majd profi focista vált belőle. Howes a sportok után az üzletben is kamatoztatta versengő természetét, a The School of Greatness (A kiválóság iskolája) című podcastet nemzetközi szintre emelte, és így a legvadabb álmaiban látott sikereket érte el. Azonban az egész személyiségét a „férfiasságról” alkotott félrevezető meggyőződésekre alapozta: veszélyes, hamis elképzelésekre, amelyeket a csapattársaitól és az edzőitől tanult az öltözőben, és sztereotípiákra, amelyeket a médiában látott. Mint annyi férfi, Howes is dühvel telve nőtt fel, frusztráltan, folyton kergetve valamit, ami sosem volt elég végül.

 

Harmincévesen, kívülről ragyogva, de belül beteljesületlenül, Howes elindult egy személyes utazáson, hogy végre békére leljen, és felfedje az álarcokat, amelyeket annyi férfi visel. A férfiasság álarcai című könyvben Howes megmutatja a kilenc álarcot, amelyekkel a férfiak védik önmagukat – és a mögöttük rejlő igazságot is. Megtanítja a férfiaknak, hogyan törhetnek át a falakon, amelyek megakadályozzák, hogy kimutassák valós érzelmeiket, és feltárja, a nők hogyan érthetik meg jobban a férfiakat az életükben. Nem könnyű, de ha szeretni akarsz, szeretetet akarsz kapni, és kiváló életet akarsz élni, el kell indulnod az önfelfedezés útján, amelyre minden modern férfinak rá kell lépnie.

 

Ezt a könyvet minden férfinak el kell olvasnia – és minden nőnek, aki szeret egy férfit.

 

A férfiasság kilenc álarcának részeként Howes felfedi az Anyagias Álarc végtelen ürességét, a férfit, aki mindenekelőtt a gazdagságot kergeti. A rejtőzködő sebezhetőséget, amely a Mókamester és a Sztoikus Álarc mögött lel nyugalomra olyan férfiak esetében, akik sosem mutatnak ki valós érzelmeket. A Legyőzhetetlen és az Agresszív álarc pusztítását, amit azok a férfiak viselnek, akik hihetetlen kockázatokat hajlandók vállalni, és sosem hátrálnak, ha harcolni kell. Továbbá kifejti a Sportoló, a Szexuális, a Mindentudó és az Alfahím Álarcok által tapasztalt veszélyeket és lehetőségeket is.

 


A férfiasság álarcai from Peter Szabo on Vimeo.


Adatok
Szerző
Lewis Howes
Eredeti cím
The Mask of Masculinity
Fordító
Kováts Viktória
Kiadás éve
2 018
Oldalszám
296
Kötés típusa
Puhaborító
Méret
15 x 21 x 2 cm
ISBN
9786155420535
identifier_exists
no
Cikkszám
9786155420535_4970
Tömeg
256 g/db
Vélemények
OLVASS BELE!
Webáruház készítés