Louise L. Hay - Éld az életed!

-5%
Louise L. Hay - Éld az életed!

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


4 490 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 265 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Louise L. Hay könyve egyetlen célt szolgál: eloszlatja félelmeinket és segít, hogy változtassunk a testi-lelki problémáinkat előidéző negatív hozzáállásunkon.

Ha egy lakatlan szigetre száműznének, és csak egyetlen könyvet vihetnék magammal, gondolkodás nélkül az Éld az életed című könyvre esne a választásom.”

A New Age mozgalom nemzetközileg elismert vezéregyéniségének műve végigvezet minket egy mentális kezeléssorozaton. Gyakorlatait alkalmazva megszabadulunk azoktól a gondolati beidegződésektől, amelyek kikezdik testi-lelki egészségünket. Ha követjük tanácsait, feltárhatjuk és kiaknázhatjuk szellemi erőnket, s feloldhatjuk gátlásainkat, amelyek megakadályoznak minket céljaink elérésében. Minden fejezet egy pozitív megerősítéssel indul és egy „kezeléssel” zárul, ami nem egyéb, mint a tudatunk átalakítását célzó pozitív gondolatfolyam.

A szerző legfőbb üzenete a következő: ha készek vagyunk a szellemi erőfeszítésre, csaknem minden bajt orvosolhatunk. Beavat a gyógyítás rejtelmeibe és beszámol arról is, miként gyógyította ki magát súlyos rákbetegségéből. Könyve egyetlen célt szolgál: eloszlatja félelmeinket és segít, hogy változtassunk a problémáinkat előidéző negatív hozzáállásunkon. Eligazítást ad a betegségeink hátterében meghúzódó berögzült tudati sémákról és lelki okokról, illetve megmutatja ezek összefüggéseit is.

Az Éld az életed! bebizonyítja, hogy bármilyen gondunk-bajunk van, és bármilyen messziről induljunk is, képesek vagyunk a teljes megújulásra.


Adatok
Szerző
Louise L. Hay
Eredeti cím
ÉLD AZ ÉLETED!
Fordító
Bors Katalin
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
259
Kötés típusa
Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN
9789635295012
identifier_exists
no
Cikkszám
9789635295012
Tömeg
402 g/db
Vélemények
Webáruház készítés