Marie Forleo - Minden megoldható

-5%
Marie Forleo - Minden megoldható

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


4 990 Ft
Akció: 4 741 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Az anyukám, aki makacs, mint egy bulldog és úgy káromkodik, mint egy kocsis, mindig azt mondta: „Az életben semmi sem bonyolult. Mindenre képes vagy, amire elszánod magad, ha feltűröd az ingujjaid, belevágsz és megcsinálod.”

Fontos, hogy tudd, nem veled van a probléma, ha gondot okoz, hogy megvalósítsd az álmaid. Nem is arról van szó, hogy ne dolgoznál elég keményen, hogy ne lennél elég intelligens vagy arra érdemes. Akkor mi hiányzik? – kérdezel vissza. Valószínűleg még nem birtoklod azt a kulcsfontosságú meggyőződést, ami mindent megváltoztat majd az életedben. Az életfilozófiát, amit anyukám egyszerűen csak úgy fogalmazott meg: „Minden megoldható.”

Ez a könyv megtanítja az agyadnak, hogy miként gondolkodhat kreatívabb és pozitívabb módon – különösen akkor, amikor akadályokkal találja szembe magát.

A következőket fogod megtanulni ebből a könyvből:

  • Egy egyszerű gyakorlatot, amely segítségével 42 százalékkal nagyobb eséllyel valósíthatod meg a céljaid.
  • Miként kerekedhetsz felül a pénz és az idő hiányán.
  • Miként szabadíthatsz fel napi két órát.
  • Mihez kezdj, ha multiszenvedélyes vagy, és az összes álmod meg akarod valósítani.
  • Hogyan kezeld a kritikát, a rosszakarókat és az imposztorszindrómát.
  • Miként különböztesd meg a félelmet a megérzéstől.
  • És végül kapsz egy bombabiztos tesztet, amivel a legrizikósabb helyzetekben is jól fogsz dönteni.

„Minden megoldható.” Több egy egyszerű kifejezésnél. A megingathatatlan optimizmus filozófiája. Egy látásmód. Egy mantra. Egy meggyőződés.

De ami a legfontosabb, hogy megállíthatatlan leszel tőle.

Marie Forleót Oprah a következő generáció szellemi vezetőjének nevezte. Marie ez idáig millióknak – köztük számos vállalkozónak, művésznek és az élet legkülönbözőbb területeiről érkező szenvedélyes törtetőnek – tanította meg, hogy hogyan kell nagyot álmodni és az eredmények érdekében napi tettekkel alátámasztani mindezt. Az elbűvölő nő című bestsellere az Édesvíz Kiadó gondozásában jelent meg. Tudj meg többet a www.MarieForleo.com oldalon.

„Mi kell ahhoz, hogy az olvasó úgy érezze, hogy szeretik, inspirálják, de ugyanakkor kérdőre vonják a baromságait? Én nem tudom, de Marie Forleo már rájött! Ugyanannyira eszes, vicces és briliáns, mint amennyire lényegretörő. IMÁDTAM!” - Brené Brown, PhD, a Tökéletlenség ajándéka c. könyv írója

„Több millió fiatal nő fordul Marie Forleóhoz, ha inspirációra, útmutatásra vagy eredményekre van szüksége.” - Oprah Winfrey


Adatok
Szerző
Marie Forleo
Eredeti cím
Minden megoldható!
Fordító
Hadarics Piroska
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
310
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9789635070398
identifier_exists
no
Cikkszám
9789635070398
Tömeg
470 g/db
Vélemények
Webáruház készítés