Napoleon Hill - Add el magad

-20%
Napoleon Hill - Add el magad

A sikeres önmenedzselés titkai.

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


4 490 Ft
Akció: 3 592 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

ADD EL MAGAD!

BÁRMIT ELÉRHETSZ, AMIT EL TUDSZ KÉPZELNI, ÉS EL TUDOD HINNI, HOGY ELÉRHETED

Ki ne szeretne önálló, sikeres üzletember lenni?

Ki ne szeretne kreativitásából és intelligenciájából élni?

Az Add el magad! című könyv a legendás hírű üzletember, Napoleon Hill felbecsülhetetlen tudásának legtisztább, legalaposabb esszenciáját nyújtja át Neked.

Minden idők egyik legsikeresebb üzletembere sok tekintetben megelőzte korát. Napoleon Hill olyan mélységig ismerte az értékesítés lélektanát, ahogy ma is csak kevesen. Különleges látásmódjának köszönhetően bravúros üzleti sikereket ért el. Nemritkán csőd szélén álló vállalatokat juttatott a csúcsra úgy, hogy bevételeiket rövid idő alatt többszörösére növelte. Hogyan volt minderre képes?

Kiderül a könyvből, amit a kezedben tartasz. Ezeken a lapokon pontosan ahhoz a tudáshoz férsz hozzá, amit annak idején Hill a rábízott vállalatok alkalmazottjainak tanított. Bárki is légy, bárhol is tartasz az életedben, talán most jött el az ideje, hogy eljussanak Hozzád Napoleon Hill tanításai.

Lehet, hogy nem vagy értékesítő, mégis MINDENKINEK VAN VALAMIJE, AMIT ELADHAT. Minden egyes nap a legértékesebb portékád kell eladnod: ÖNMAGADAT. Ha készen állsz megízlelni a sikert, és hajlandó vagy az egyik legnagyobbtól tanulni, Napoleon Hill megtanítja Neked, hogyan ADD EL MAGAD!


Adatok
Szerző
Napoleon Hill
Eredeti cím
Add el magad
Fordító
Bujdosó István
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
285
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9 789 635 299 409
Cikkszám
9789635299409
Tömeg
450 g/db
Vélemények
Webáruház készítés