Napoleon Hill - Az erő útja

-20%
Napoleon Hill - Az erő útja

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


3 490 Ft
Akció: 2 792 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Napoleon Hill egy elveszettnek hitt kéziratából készült könyvét tarthatod a kezedben. A nemrég napvilágot látott anyag 1941-ben készült el, szerzője kézikönyvnek szánta azoknak, akik próbáltak kiemelkedni a nagy gazdasági világválság csődjéből.

Az önfejlesztő irodalom atyjaként számon tartott, méltán világhíres Napoleon Hill Az erő útja című könyvében nagyon fontos üzenetet ad át olvasóinak; jelenünk nem feltétlenül határozza meg a jövőnket.

Legyél akármilyen szorult helyzetben, legyenek akármennyire borúsak a kilátásaid, tudatában kell lenned annak, hogy birtokodban van AZ ERŐ, amit szándékaid szolgálatába állíthatsz. Jól példázza mindezt a történelem számos nagy formátumú, sikeres személyiségének élettörténete, melyeket Te is megismerhetsz. Az inspiráló elbeszélések rávilágítanak, hogy az erő sokszor teljesen kiszámíthatatlan módon lép működésbe, hogy elvezessen a sikerig.

Formáld át gondolkodásmódod, vidd sikerre Te is azt, amihez a legjobban értesz! Ez a kézikönyv segít, hogy észrevedd és működtesd az erőt. Ha elsajátítod Napoleon Hill saját kezűleg összeállított, mindmáig praktikus, örök érvényű leckéit, az élet olyan lehetőségeket nyit meg előtted, melyekről korábban nem is álmodtál.


Adatok
Szerző
Napoleon Hill
Eredeti cím
Az Erő útja
Kiadás éve
2 018
Oldalszám
213
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9 789 635 298 563
Cikkszám
9789635298563
Tömeg
349 g/db
Vélemények
Webáruház készítés