Oprah Winfrey - Amit biztosan tudok

-20%
Oprah Winfrey - Amit biztosan tudok

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


3 290 Ft
Akció: 2 632 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Oprah őszinte, megrendítő és sokszor erőt sugárzó szavait most először adja ki könyv formában. Szerényen, minden sallang- és sztár-allűr mentesen beszélget velünk.

A filmkritikus Gene Siskel megkérdezte Oprah Winfrey-t: „Mi az, amit biztosan tud?”

Ez a kérdés arra késztette Oprah-t, hogy számot vessen életével, és az O, The Oprah Magazine-ban elindította „Amit biztosan tudok” című rovatát. Az elkövetkező tizennégy évben hónapról hónapra megjelentetett egy-egy írást a fenti címen.Jöttek-mentek életében a barátok és kollégák, ekkor vesztett el házi kedvenceket és nevelt helyettük újabbakat, és ekkor ünnepelte meg ötvenedik, majd hatvanadik születésnapját. Mind ez idő alatt végig lelkesítő, bölcs tanácsokkal szolgált az élet dolgairól ebben a rovatban. E bölcsességeket és gyöngyszemeket átdolgozott formában, egy kötetben először veheti kézbe az olvasó.

Az Amit biztosan tudok egy gyönyörű könyv, tele szívet tápláló felismerésekkel. A témakörökbe foglalt esszék – öröm, rugalmasság, kapcsolatok, hála, lehetőség, áhítat, tiszta fejjel, hatalom – ritka bepillantást nyújtanak a világ egyik legkülönösebb asszonyának világába. Őszinte, megrendítő, lelkesítő, felemelő, erőt sugárzó szavaiban az a fajta bölcsesség és igazság csillan meg, amire olyannyira szomjazik minden olvasó.


Adatok
Szerző
Oprah Winfrey
Eredeti cím
Amit biztosan tudok
Fordító
Béresi Csilla
Kiadás éve
2 018
Oldalszám
212
Kötés típusa
Cérnafűzött, keménytáblás
ISBN
9 789 635 293 612
Cikkszám
9789635293612
Tömeg
374 g/db
Vélemények
Webáruház készítés