Pema Chödrön - Amikor minden darabokra hullik

-20%
Pema Chödrön - Amikor minden darabokra hullik

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


3 490 Ft
Akció: 2 792 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Pema Chödrön amerikai buddhista szerzetes nő, Csögjam Trungpa, a híres mester egyik első tanítványa.

Amikor minden darabokra hullik című könyve együttérző hangon szólítja meg azokat, akiknek széthullóban van az életük.

A kötet Pema Chödrön 1987 és 1994 között tartott beszédeit gyűjti csokorba, olyan bölcsességeket és gondolatokat átnyújtva, melyek enyhíthetnek a nehéz idők fájdalmán, és segítik az olvasót a feldolgozásban és a továbblépésben.

Az írónő elmondja, miként használjuk a szenvedést bölcsességünk, együttérzésünk és bátorságunk növelésére, vagy hogyan teremthetünk nyílt, bensőséges kapcsolatot embertársainkkal.

Beszél arról is, hogy milyen eszközökkel fordíthatjuk visszájára rossz szokásainkat, miként állhatunk helyt nehéz, zavaros helyzetekben, vagy hogyan válhatunk együttérzővé.

Az életben többnyire olyankor kerül karnyújtásnyi közelségbe a boldogság, amikor éppen a fájdalom és a szenvedés elől menekülünk. Pema Chödrön szerint akkor cselekszünk a legjobban, ha ilyenkor feladjuk szokásos reakcióinkat, elengedjük elvárásainkat, és az ősi tanításokhoz folyamodunk.

Ha a tőlünk telhető legnagyobb nyitottsággal és kíváncsisággal közelebb lépünk fájdalmunk forrásához, megszemléljük azt, megnyugszunk az élet lényegét jelentő otthontalanságban. A káosz kellős közepén felfedezhetjük az igazságot és a szeretetet. Mindkettő örök és elpusztíthatatlan.


Adatok
Szerző
Pema Chödrön
Eredeti cím
Amikor minden darabokra hullik
Fordító
Béresi Csilla
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
211
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9 789 635 299 645
Cikkszám
9789635299645
Tömeg
352 g/db
Vélemények
Webáruház készítés