S. J. Scott - A szokás hatalma

-20%
S. J. Scott - A szokás hatalma

127 apró trükk a boldogabb, egészségesebb és gazdagabb életért!

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


3 990 Ft
Akció: 3 192 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

Azt mondják, a sikerhez vezető út, ha az ember jól választja meg a szokásait.

Most azt gondolod, hogy új szokásokat felvenni nem könnyű, sőt hosszú és sok energiát felemésztő kihívás. De nem hallottál még a szokás-csoportosítás módszeréről, amivel Te is gyorsan átformálhatod napi rutinodat, és ezzel együtt megváltoztathatod a teljes előtted álló életedet.

A szokás-csoportosítás lényege, hogy szinte láthatatlan, apró változásokat és rituálékat viszünk a mindennapjainkba. A szokás hatalma című könyvből 127 gyorsan elsajátítható „jó szokást” ismerhetsz meg, melyek iránymutatóként szolgálnak sajátjaid kialakításához.

Építsd be és használd őket! Hamar tapasztalni fogod, hogy ez a technika azért kiemelkedően hatékony, mert elkerüli a sok stresszt, amit akkor éreznél, ha egyszerre több dolgon próbálnál változtatni.

Vajon belefér-e a napjaidba mindez? Ha attól tartasz, hogy megmaradsz majd az elmélet szintjén, és soha nem fogod tudni egyedül megvalósítani a könyvben olvasottakat, tudnod kell, hogy a kötet kezedbe adja azokat a bevált eszközöket is, amikkel motivált és következetes maradhatsz.

Még a legfeszültebb időszakokban is fogsz találni időt és energiát arra, hogy betartsd az újonnan felhalmozott jó szokásaidat. Csak vágj bele, és az eredmény nem marad el!


Adatok
Szerző
S. J. Scott
Eredeti cím
A szokás hatalma
Fordító
Gáspár Éva
Kiadás éve
2 018
Oldalszám
325
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9 789 635 298 815
Cikkszám
9789635298815
Tömeg
484 g/db
Vélemények
Webáruház készítés