Sólyomi Dávid - Egy IronMan vallomásai

-15%
ÚJ
Sólyomi Dávid - Egy IronMan vallomásai

Lépj ki a félelmeid árnyékából, és érd el mindazt, amire eddig nem hitted, hogy képes vagy! NEM CSAK SPORTOLÓKNAK, SŐT!

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és beleolvasáshoz!


3 990 Ft
Akció: 3 392 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
Részletek

"Nem vagyok elég jó",
és emiatt "nem fognak szeretni".

Éreztél már ilyet? Ez a két félelem mindenkiben jelen van, csak az a kérdés, mihez kezdesz velük! Hagyod, hogy tartósan lehúzzanak, vagy felhasználod őket a korlátaid megsemmisítéséhez? Víziszonyos, önbizalom-hiányos fiúból úgy váltam ironmanné, hogy a második utat választottam, és B terv nélkül vágtam bele az eszement kalandba, amin keresztül felszabadíthattam magam.

Minden lehetetlennek tűnő küldetés magában rejti a legmélyebb önismeret, ezáltal egy teljesen új életminőség elérésének esélyét. Az ironman csupán egy cím, melynek kiérdemléséhez egy 226 km-es távú triatlonversenyt kell szintidőn belül teljesíteni. Aki azonban a felkészülés fizikai oldala mellett ahhoz is elég erős, hogy belenézzen a kíméletlenül őszinte tükörbe, amit egy ilyen utazás elé tár, annak örökre megváltozik az élete. Legyél akár sportoló, akár tudatos életre törekvő olvasó, az itt megosztott történettől és a felvetett kérdésektől nagyon sokat kaphatsz.

 

Az első ironman-teljesítésemet követően két évig pihent érintetlenül a naplószerű kézirat, mivel nem voltam biztos benne, hogy szeretném-e könyvformában megjelentetni. Ha elolvasod, megérted, miért…

 

Nem az optimális pedálfordulatszámról, a tökéletes frissítés titkos receptjéről és a helyes táplálkozásról olvashatsz a könyvben. Megkockáztatom, hogy bármire is számítasz, mindenképp meg fogsz lepődni. Felfoghatod szórakoztató olvasmánynak is ezt a sportköntösben tálalt önismereti kalandot, ha azonban elég bátor vagy, rengeteg számodra is releváns, helyenként igen kényelmetlen kérdéssel szembesülhetsz.

 

Diószegi Ádám jógaoktató fogalmazta meg a következő gondolatot: "Sokszor onnan lehet tudni, hogy az ember egy helyzettel kapcsolatban tényleg őszintén magába nézett, hogy talál végül valamit, aminek nem örül túlzottan." Bőséggel találtam ilyeneket, miközben végigmentem az ironman által kijelölt úton, és mivel nem futamodtam meg a kihívások elől, minden területen megváltozott az életem. Egyedül rajtad áll, Te mit kapsz ettől a könyvtől."A vidámpark hullámvasútja egy sík vonatozás ahhoz képest, amiken a hosszú távú triatlonban eltöltött eddigi éveim alatt keresztülmentem. A Dávid által leírt önismereti utazás sok pontján én is átestem. Legyél bajnok vagy csak egy egyszerű teljesítő, biztos, hogy az ironman örökre megváltoztatja az életed. Ajánlom a könyvet azoknak, akik ezt az utazást nem a szakmai, hanem inkább az emberi oldaláról szeretnék jobban megismerni."
Flander Márton, tizenkilencszeres ironman-teljesítő, többszörös hosszútávú magyar bajnok


"Kíméletlenül őszinte önismereti utazás. Látszólag sportkönyv. Valójában a személyes fejlődés legfontosabb eszközeit osztja meg. Mi egy szuszra olvastuk végig."
Vietorisz Szilvia és Szalay Ádám személyiségfejlesztők


"Meglepett és megfogott, hogy ez a könyv nem áll meg a siker megcélzásánál és elérésénél. Aki kapcsolódik a leírtakhoz, garantáltan sokat gondolkodhat, tanulhat az itt bemutatott nagyon gazdag és változatos úton. Ajánlom a könyvet mindazoknak, akik inspirációt, lendületet szeretnének meríteni az életútjuk jelen pontján."
Dr. Smohai Máté, sportpszichológus


Adatok
Szerző
Sólyomi Dávid
Oldalszám
240
Kötés típusa
Puhaborító
Méret
15 x 21 x 1,5 cm
ISBN
9 789 632 914 039
Cikkszám
9789632914039
Státusz
ÚJ    
Tömeg
280 g/db
Vélemények
OLVASS BELE!
Webáruház készítés