Sunim - Azok a dolgok, amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek

Sunim - Azok a dolgok, amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek

Hogyan fogadjuk el magunkat egy tökéletességre törekvő világban?

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


4 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

„Amikor elkezdesz önmagaddal törődni, a világ is méltónak talál majd a törődésre…”

Az Azok a dolgok, amiket akkor látsz, ha lelassítasz nemzetközi bestseller e csodálatos folytatásában a zen buddhista szerzetes, Haemin Sunim megtanít arra, hogyan szeresd önmagad, az életed és annak valamennyi szereplőjét – minden tökéletlenségével együtt.

Felgyorsult világunk rengeteg nehézséget és kihívást állít elénk. Mindannyian máshogy reagálunk az élet nehézségeire. Sokan befelé fordulunk, és hátat fordítva a problémáknak a munkába temetkezünk, azt reméljük, hogy ettől mi és szeretteink is boldogabbak leszünk. Sajnos azonban ez a stratégia legtöbbször zsákutcába vezet. Gondoljunk csak bele, hogyan akarunk másokkal törődni, ha mi magunk nem vagyunk rendben? Még a repülőgépen is azt a tanácsot adják, hogy az oxigénmaszkot először magunkra tegyük fel, mielőtt a körülöttünk lévőkön segítenénk!

Haemin Sunim, akinek bölcsességével világszerte megismerkedhettek olvasói, új kötetében fontos dologra igyekszik ráirányítani figyelmünket. Csak akkor tudunk együttérző, teljes értékű és elégedett kapcsolatot ápolni a partnerünkkel, családunkkal és barátainkkal, ha elfogadjuk önmagunkat, a hozzánk tartozó hibákkal együtt.

A több mint harmincöt színes, meditatív illusztrációval kiegészített könyvben szemet és szívet gyönyörködtető módon elevenednek meg azok a dolgok, amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek. A szerző gondolatai valódi felüdülést jelenthetnek számodra, ha egy kis pihenésre vágysz a rohanó hétköznapok sodrásában.


Adatok
Szerző
Haemin Sunim
Eredeti cím
Azok a dolgok amiket akkor is szerethetsz, ha tökéletlenek
Fordító
Sárkányné Molnár Krisztina
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
287
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9789635299478
identifier_exists
no
Cikkszám
9789635299478
Tömeg
360 g/db
Vélemények
Webáruház készítés