Sunim and Lee - Azok a dolgok, amiket csak akkor látsz, ha lelassítasz

-10%
Sunim and Lee - Azok a dolgok, amiket csak akkor látsz, ha lelassítasz

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!


4 490 Ft
Akció: 4 041 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

„A világ az, ami folyamatosan nyüzsög vagy az elmém?”

A több millió példányban elkelt bestseller erre keresi a választ, rámutatva annak fontosságára, hogy bizony érdemes kicsit lelassítani néha, mert az igazán értékes dolgok mellett nem érdemes elsuhanni!

A világ oly gyorsan mozog, de ez nem jelenti azt, hogy nekünk is vele együtt gyorsan és kapkodva kell mozdulnunk. Haemin Sunim (nevének jelentése: spontán bölcsesség) meditációs tanár, akinek könyve arra hivatott, hogy útmutatást nyújtson az éber jelenlét eléréséhez. Irányelveket mutat be nyolc témakör szerint, melyek a jólét és a boldogság megtapasztalásához vezetik el az olvasót – érintve az emberi kapcsolatok, a szeretet és a spiritualitás kérdéseit –, miközben nagy hangsúlyt fektet a másokkal való mély kapcsolat, illetve a magunkkal szembeni könyörületesség és megbocsátás fontosságára. Lélekmelengető bölcsességeit színes, meditatív rajzok teszik még értékesebbé, azzal a biztató üzenettel, hogy amikor képesek vagyunk lelassítani, akkor a világ is lelassul velünk együtt.

Az Azok a dolgok, amiket csak akkor látsz, ha lelassítasz több mint hárommillió példányban fogyott el Koreában, és a bestsellerlista élén állt negyvenegy héten át, azonkívül több ízben is elnyerte az Év Könyve Díjat.Fedezd fel a belső békéhez és harmóniához vezető út rejtelmeit a hétköznapok elvárásainak sűrű és viharos erdejében!


Adatok
Szerző
Haemin Sunim és Youngcheol Lee
Eredeti cím
Azok a dolgok, amiket csak akkor látsz, ha lelassítasz
Fordító
Sárkányné Molnár Krisztina
Kiadás éve
2 019
Oldalszám
265
Kötés típusa
Keménytáblás
ISBN
9789635297405
identifier_exists
no
Cikkszám
9789635297405
Tömeg
350 g/db
Vélemények
Webáruház készítés