Szabó Péter - Válaszd a boldogságot!

Szabó Péter - Válaszd a boldogságot!

15 EGYSZERŰ MÓDSZER, HOGY JOBBAN ÉREZD MAGAD

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


3 970 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
Részletek

"Mivel a VÁLASZD A BOLDOGSÁGOT! című könyvemet vetted a kezedbe, azt gondolom, kézenfekvő az első kérdésem: Te boldog vagy?

Hadd segítsek a válaszhoz annyit, hogy ha gondolkoznod kell rajta, akkor jó eséllyel inkább nem...


Bármi is a válaszod, biztos vagyok benne, hogy szeretnéd jobban érezni magad a saját bőrödben, az én feladatom pedig az, hogy megmutassam, ez miként lehetséges.

Az utóbbi években rengeteget foglalkoztam ezzel a témával. Ennek legfőbb oka éppen az, hogy annak idején én magam sem adtam volna túl fényes választ erre a kérdésre.

 

Mára ez teljesen megváltozott, ami legfőképpen annak köszönhető, hogy elkezdtem alkalmazni azokat a módszereket, amelyekről ebben a könyvben írok, így idővel teljesen másképp kezdtem látni az életet, felismertem, hogy a boldogság lehetősége kizárólag bennünk, és nem rajtunk kívül van.

 

Miután másokkal is megosztottam ezeket a megközelítéseket, hamarosan elkezdtek özönleni hozzám a pozitív visszajelzések, hogy mennyire működnek ezek a gondolatok, eszközök.

Őszintén hiszem, hogy ha megfogadod az itt leírtakat, sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben, az életedben, a mindennapjaidban, és ez hihetetlenül felvillanyoz. Fogadd hát sok szeretettel!"


Péter


Adatok
Szerző
Szabó Péter
Kiadás éve
2 017
Oldalszám
168
Kötés típusa
Puhaborító, füles
Méret
15 x 21 x 1 cm
ISBN
9 786 155 420 801
Cikkszám
9786155420801
Tömeg
300 g/db
Vélemények
OLVASS BELE!
Webáruház készítés