Szabó Péter - Van élet a halál ELŐTT!

-20%
Szabó Péter - Van élet a halál ELŐTT!
Szabó Péter - Van élet a halál ELŐTT!
Szabó Péter - Van élet a halál ELŐTT!
Szabó Péter - Van élet a halál ELŐTT!

ÉLNI JÖTTÜNK A FÖLDRE, NEM CSAK LAKNI - VALÓDI ÚTMUTATÓ KÜLDETÉSED ÉS SZENVEDÉLYED MEGTALÁLÁSÁHOZ

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


3 970 Ft
Akció: 3 176 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

(Ez a kiadás a 2014-ben kiadott ugyanezen című könyv megújított változata. Csa a borító újult meg, tartalmilag változtatlan.)

Nem az a helyes kérdés, hogy mi van a halál után, vagy hogy mikor fogunk meghalni, hiszen ezt nem mi fogjuk eldönteni, hanem az, hogy mit tehetünk addig, amíg élünk? Meggyőződésem, hogy az egyik legnagyobb felfedezés az életünkben az lehet, hogy van élet a halál ELŐTT!

Ahelyett, hogy azzal foglalkoznánk, mikor fog véget érni az életünk, és mi fog történni azután, sokkal jobban tesszük, ha arra koncentrálunk, mi mindent tehetünk ma, holnap, minden egyes napon, amit addig ajándékba kaptunk.

Mindannyiunknak van választása, hogy mit kezd az életével, még akkor is, ha a többség ezt nem így látja, és azt gondolja, az élet az, ami csak úgy megtörténik velünk.

Azt nem tudom, hogy mi lesz a halál után, azt azonban látom, hogy az emberek legnagyobb része sohasem él igazán. A többség - szinte elenyésző kivétellel - kispórolja magát az életből. Lábujjhegyen mennek végig az életükön, egészen a sírig.

Ha azonban te is azon kevesek közé tartozol, akik hisznek abban, hogy Élni jöttünk a Földre, nem csak lakni, akkor ez a könyv Neked szól kedves barátom!

Hitem szerint a könyvben szereplő gondolatok, történetek, megközelítések, kérdések és gyakorlatok segítségedre lesznek abban, hogy megtaláld a küldetésed, ezáltal kihozhasd az életedből mindazt, ami benne van. Hiszen igenis van élet a halál ELŐTT!"

Barátsággal,

Szabó Péter


Adatok
Szerző
Szabó Péter
Kiadás éve
2 014
Oldalszám
208
Kötés típusa
Puhaborító, füles
Méret
15 x 21 x 1,2 cm
ISBN
9786155420795
identifier_exists
no
Cikkszám
9786155420795
Tömeg
350 g/db
Vélemények
Webáruház készítés