Todorovits Rea - CSAKAZÉRTIS

-20%
Todorovits Rea - CSAKAZÉRTIS

LÉLEKMELENGETŐ GONDOLATOK ARRÓL, HOGY AZ ÉLET NEKED IS JÓT AKAR

 

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


4 970 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 976 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
Részletek

Egy könyv azoknak, akik csakazértis élnek, csakazértis küzdenek és csakazértis győznek. Gondolatok az akarat, a hit és a szeretet végtelen hatalmáról, a pillanatról, amikor eldöntöd, előveszed a tartalék erőd, és az álmaidból végre valóságot kovácsolsz.


A Csakazértis nem csupán egy könyv, hanem az egyike azoknak, ami utat mutat majd a mindennapokra, legyen az a szeretet kibogozhatatlan ösvénye vagy az akarat szentsége – számos élethelyzetre és pillanatra találsz majd benne útmutatót.


A Csakazértis egy sziget, ahol megpihenhetsz, erőt gyűjthetsz, elgondolkodhatsz és hálát adhatsz azért az áldásért, amit jelen pillanatban éppen nehézségnek érzel.

 

Egy könyv, ami képes megváltoztatni a hozzáállást és erőt ad ott, ahol az már veszni látszik. Minden gondolata erőt adó, megnyugtató, inspiráló, ami kézen fog és elvezet egy boldogabb, teljesebb élet felé. Minden szava azt súgja, hogy erős vagy, hogy képes vagy megélni minden percet, minden pillanatot, és igenis képes vagy a győzelemre, jelentsen az számodra bármit is.


A csakazértis egy életérzés, egy életszemlélet, melynek központi eleme maga az Élet, annak szeretete és tisztelete, a benne rejlő lehetőségek megtalálása és kiaknázása. Ajánljuk azoknak, akik függetlenül attól, hol tartanak most az életükben, csakazértis győzni jöttek erre a világra.


Adatok
Szerző
Todorovits Rea
Kiadás éve
2 021
Oldalszám
208
Kötés típusa
Puhaborító
Méret
15 x 21 x 1,3 cm
ISBN
9786156139320
identifier_exists
no
Cikkszám
9786156139320
Tömeg
305 g/db
Vélemények
OLVASS BELE!
Webáruház készítés