Vanessa Van Edwards - Ellenállhatatlan

Vanessa Van Edwards - Ellenállhatatlan
Vanessa Van Edwards - Ellenállhatatlan
Vanessa Van Edwards - Ellenállhatatlan
Vanessa Van Edwards - Ellenállhatatlan

SZÜLETÉSNAPI CSOMAGBAN 45% KEDVEZMÉNNYEL!

HOGYAN LEGYÉL MEGNYERŐ, LENYŰGÖZŐ ÉS ELRAGADÓ BÁRMILYEN HELYZETBEN  - Ez a könyv a sikeres emberi kapcsolatok tudománya!

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!

Ha inkább e-könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


4 490 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
Részletek

 

A sikeres emberi kapcsolatok tudománya

 

Kínosan érzed magad a társasági eseményeken? Érdekel, hogy valójában mit gondol rólad a partnered, akivel randizol? Szeretnéd megfejteni az emberek viselkedését? Akkor el kell sajátítanod azt, hogy hogyan fejtsd meg az embereket. 

Vanessa Van Edwards, az emberi viselkedés hackere, létrehozott egy kutatólabort, hogy tanulmányozza azokat a rejtett erőket, amelyek irányítanak minket. Sikerült feltörnie a kódot. Az Ellenállhatatlan című könyvben olyan gyors módszereket, rendszereket és titkokat mutat be, amelyek segítségével irányíthatod az interakcióidat mind a munkában, otthon vagy bármilyen más társas közegben.

 

Ez egy átfogó, tudományos alapokon nyugvó, a való életben használható kézikönyv, amellyel szinte bárkit megnyerhetsz magadnak – és egy teljesen új megközelítés ahhoz, hogyan építs kapcsolatokat. Megtanulhatod például:

 

  • Hogyan használd ki a teret: Minden partinak, társasági eseménynek, közösségi helyzetnek létezik egy előre megrajzolható térképe. Fedezd fel a számodra kedvező helyszíneket, hogy a lehető legtöbb kapcsolatot létesíthesd.
  • Hogyan olvasd az arcokat: Az arckifejezések gyorsolvasása és ezáltal az érzelmek előrejelzése egyszerűbb, mint gondolnád.
  • Hogyan beszélgess el bárkivel: Minden párbeszéd lehet emlékezetes – főleg, ha megtanultad, hogy melyek azok a szavak, amelyekkel beindíthatod a hallgatóságodban a dopaminnak, vagyis a boldogsághormonnak a termelődését.

 

Ha megérted az emberi viselkedés törvényeit, a befolyásod, a más emberekre gyakorolt hatásod, valamint a bevételed jelentősen megnőhet. Ezen kívül, fejleszted az interperszonális intelligenciádat, lenyűgöző első benyomást teszel, és bármilyen helyzetben gyorsan és meggyőzően építed fel a bizalmi kapcsolatot. Soha többet nem kommunikálsz úgy, mint korábban.


Adatok
Szerző
Vanessa Van Edwards
Kiadás éve
2 020
Oldalszám
408
Kötés típusa
Puhaborító
Méret
16 x 23,5 x 2,5 cm
ISBN
9786155420504
identifier_exists
no
Cikkszám
9786155420504
Tömeg
715 g/db
Vélemények
OLVASS BELE!
Webáruház készítés