(eKönyv) Farkas-Muhoray-Szabó - Szokásaink fogságában

-30%
(eKönyv) Farkas-Muhoray-Szabó - Szokásaink fogságában

MI TESZ MINKET SZOLGÁVÁ VAGY ÚRRÁ?
Az üzenet egyszerű: változtass rossz szokásaidon, hogy sikeres és boldog légy!

 

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz!

Ha inkább fizikai könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


4 970 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

3 479 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
E-könyv olvasásához segédlet
Részletek

Farkas János, Muhoray Róbert és Szabó Péter közös könyve.

 

Rossz beidegződéseink tönkreteszik egészségünket, kapcsolatainkat, pénzügyi helyzetünket, és idővel jelentősen megrövidítik az életünket.

Megtörhetjük-e hatalmukat?

A könyvben olyan egyszerű, de nagyszerű taktikákat ismerhetsz meg, amelyekkel könnyedén legyőzheted a késztetést, hogy nassolj, rágyújts, vagy bármi olyasmit tegyél, amiről tudod, hogy árt neked.

Megtanulhatod megszüntetni rossz viselkedésmintáidat, és olyan tudatosságot alakíthatsz ki, amellyel jobb fizikai és szellemi állapotot érhetsz el.

Az üzenet egyszerű: változtass rossz szokásaidon, hogy sikeres és boldog légy! Ne hagyd, hogy tönkremenjen miattuk az életed! Ismerd meg kialakulásuk mechanizmusát, és változtass rajtuk!

Kiknek ajánljuk ezt a könyvet?

Mindenkinek, aki hajlandó tanulni és változni a jobb, eredményesebb, boldogabb élet elérése érdekében.

 

A SZERZŐKRŐL

 

MUHORAY RÓBERT
tréner, szervezetfejlesztési tanácsadó

Közel húsz éve tart tréningeket, előadásokat. Másfél évtizeden keresztül dolgozott multinacionális vállalatoknál különböző vezetői és felsővezetői pozíciókban. Emellett több multinacionális vállalkozás magyarországi és külföldi megalapításában, elindításában vett részt. Trénerként és előadóként egyaránt a legfontosabb területre, az emberekre fókuszál, ezért is ér el kiemelkedő sikereket a vezetők fejlesztésében. Jelenleg is vezetőként dolgozik. Munkavégzése során aktívan gyakorolja saját csapatában mindazon technikákat, amelyeket tréningjein alkalmaz. Elkötelezett híve az élethosszig tartó tanulásnak, és a megszerzett tudás gyakorlatba történő átültetésének.

A tréningek hatékonyságmérésének egyik legmagasabb szintjén – a tréningek költségeinek üzleti megtérülésében (ROI) – ért el kimagasló eredményeket. Szakterülete a kommunikációs és vezetői készségek fejlesztése. A Válj profi előadóvá! című könyv társszerzője.

 

FARKAS JÁNOS
coach, mentor és motivációs tréner
A pénzügyi szektorban 27 éves tapasztalattal rendelkezik, jelenleg is aktív vezető. Coachként embereket, mentorként pedig emberek által működtetett
rendszereket támogat az elérni kívánt változásokban. Életvezetési tanácsadóként azon dolgozik, hogy fejlessze és fokozza a hozzá fordulók teljesítményét, növelve ezzel a hatékonyságukat és az eredményességüket a magán- és az üzleti életben egyaránt. Hiszi, hogy mindenkiben ott a tehetség, a kiaknázatlan lehetőség, amelyet megfelelő technikákkal mozgásba lehet hozni. Segít ügyfeleinek a problémáik feltárásában, és a teljesítményüket korlátozó akadályok legyőzésében. Feladatának tekinti, hogy kibontakoztassa az egyénekben rejlő képességeket, hogy ezáltal

tudatosabban és hatékonyabban érjék el kitűzött céljaikat. Life coachként legtöbbször a vezetői önismeret, a stresszkezelés, a változások menedzselése, a munka-magánélet egyensúlya és a helyes belső és külső motiváció kiváltásának témáival foglalkozik. Tréningjeinek témái: 7 motívumpont kommunikáció, időés feladatgazdálkodás (személyes hatékonyság), motiváló és csa patépítő vezető, fejlődésorientált gondolkodás, szokásaink kialakulása és megváltoztatása. Szabadidős tevékenységeiben is a fejlődés lehetőségeit keresi, legyen az harcművészet, sport vagy olvasás.

 

SZABÓ PÉTER
motivációs előadó, tréner és több bestseller szerzője
Dolgozott árokásóként, pincérként, marketingesként, majd kemény,
kitartó munkával eljutott oda, hogy több mint 1500 ember vezetőjévé
vált. Ma már csak azzal foglalkozik, ami a legnagyobb boldogságot jelenti
számára: előadásokat, tréningeket tart. Több tízezer főnek tartott előadásain, tréningjein és közel százezres példányszámban elkelt könyvein keresztül teljes elszántsággal azon dolgozik, hogy saját tapasztalatait és megszerzett tudását másoknak átadva megkönnyítse az emberek életét.

Mára több kontinensen keresett előadó (többek között Kanadában, Ausztráliában, az Egyesült Királyságban, Németországban és Svájcban is tartott tréningeket). Több könyv szerzője, illetve társszerzője (Állj félre a saját utadból!, Válaszd a boldogságot!, Válj profi előadóvá!), sőt, hatalmas büszkeséggel töltik el mesterével, Brian Tracyvel közösen írt könyvei is (Hogyan vezetnek a legjobb vezetők?, Az önfegyelem ereje). Brian Tracy szerint Péter a világ egyik legjobb motivációs előadója.


Hasonló termékek
Adatok
Szerző
Farkas János, Muhoray Róbert, Szabó Péter
Kiadás éve
2 018
ISBN
9786155420689
identifier_exists
no
Cikkszám
on27ge_9786155420689
Vélemények
OLVASS BELE!

Válaszd ki, milyen formátumban szeretnél belelapozni, kattints az adott linkre, és le is töltődik a beleolvasó az adott formátumban:

Beleolvasó (Epub formátum)

Beleolvasó (Mobi formátum)

E-könyv olvasásához segédlet

1. E-könyvet (digitális termék) nem tudsz egyszerre vásárolni fizikai könyvvel (ki kell szállítani). Kérjük, külön rendelésben add le őket.

2. E-könyv vásárláshoz csak bankkártyás és PayPal fizetési módot tudsz használni.

3. Miután megvásároltad az e-könyvet, a vásárlói profilodból lesz lehetőséged letölteni Epub és Mobi formátumban.

4a. Ha Kindle olvasód vagy más e-könyv olvasásra alkalmas eszközöd van, egyszerűen csak töltsd rá az adott eszközre, és már olvashatod is. (A Kindle a Mobi formátumot kezeli.)

4b. Ha laptopról, asztali gépről szeretnéd olvasni, javasoljuk az ingyenesen letölthető Calibre programot, de használhatsz mást is. 

4c. Tableteken és okostelefonokon például a MoonReader, Aldiko vagy Bluefire Reader androidos app-pal, iPaden és iPhone-on az iBooks vagy Bluefire Reader alkalmazással tudod megnyitni.

5. Jó olvasást! :)

Webáruház készítés