(eKönyv) Robin Sharma - A szent, a szörfös és a vezető

-30%
(eKönyv) Robin Sharma - A szent, a szörfös és a vezető

LENYŰGÖZŐ TÖRTÉNET ARRÓL, HOGYAN ÉLHETED MEG SZÍVED VALÓDI VÁGYAIT

A szerzetes, aki eladta a Ferrari-ját szerzőjétől 

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!

Ha inkább fizikai könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


3 970 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

2 779 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
E-könyv olvasásához segédlet
Részletek

Lenyűgöző történet arról, hogyan élheted meg szíved valódi vágyait

 

„Engedd el a kétségeidet, és gyermeki kíváncsisággal vágj neki a felfedezésnek, tudva, hogy új emberként érsz majd az út végére, vagyis, ha pontosabb akarok lenni, sokkal inkább az az ember leszel, aki vagy, és akinek teremttettél.”

 

Látszatra Jack Valentine-nak mindene megvolt. Reklámszakemberként remek fizetést kapott, és jól is állt neki ez a szerep. Modern lakásba járt haza, szuper barátokkal találkozott esténként, és menő autót vezetett. Legalábbis egy zavaros hétfő reggelig, amikor belecsapódott egy furgon oldalról, ő pedig a kórházban kötött ki súlyos sérülésekkel.

Persze minden okkal történik, és Jack útja is felfedi magát, amikor megjelenik az ősz hajú, súlyos beteg férfi a kórházi szobájában. Az idős úr, Cal, elmondja az élete történetét, amely nagyon is hasonlít Jack addigi sorsára. A mese anyagi javakról szól, de a közepén óriási űr tátong. Cal végül a filozófia segítségével talált megváltásra (vagyis a bölcsesség szeretetével), most pedig felajánlja Jacknek, hogy elmondja neki a választ a Végső Kérdésekre, amelyekkel mindannyian szembe kerülünk: „Bölcsen éltem? Jól szerettem? Jól szolgáltam másokat?”

Jack három repülőjegyet kap Caltől, valamint egy térképet, amelyen egy piros X jelöli a célállomásokat. Lehetősége nyílik három kiváló mesterrel találkoznia, akiknek a bölcsessége megválaszolja mindhárom kérdést. Pontosan ugyanúgy, ahogy egykor maga Cal is megkapta a választ. Jack először Rómába repül, ahol a Szenttel találkozik. Ezután elutazik Hawaiira, ahol megismeri a Szörföst, végül pedig New Yorkba indul, ahol a Vezető várja.

Az út során megtanulja a belső munka fontosságát, felfedezi, hogy rossz tulajdonságaink segítségével jobb önmagunkhoz érhetünk el, és felfedezi, hogy ha mindent meg akarunk érteni az elménkkel, nem hallhatjuk szívünk bölcs suttogását. Csatlakozz Jackhez útja során, és válj te is azzá az emberré, aki valójában vagy!

 

Ha készen állsz rá, hogy a legjobb életedet éld, olvasd el ezt a rendkívüli könyvet!

- Richard Carlson, PhD, a Ne csinálj a bolhából elefántot, hiszen csak bolhák léteznek című bestseller szerzője

 

Egy újabb elképesztő könyv Robin Sharmától, amitől biztosan megváltozik az életed.

- Mark Victor Hansen, az Erőleves a léleknek című könyvsorozat szerzője és Az egyperces milliomos című bestseller társszerzője

 

Ennek a lenyűgöző könyvnek a lapjain egy erőteljes, ám megvalósítható folyamatot fogsz megismerni, amelynek a segítségével újraalkothatod az életedet, és visszatalálhatsz a legjobb énedhez. A lebilincselő és szívhez szóló történetként megírt A szent, a szörfös és a vezető mély bölcsességet és gyakorlati tanácsokat ötvöz, amelyek segítenek felfedezni a végzeted, megmutatják, hogyan élhetsz hiteles emberként, és hogyan találhatod meg végre a tartós boldogságot, amit annyira keresel.

Mit tanulhatsz meg, ha elindulsz a főhőssel ezen az úton?

  • Hogyan élesztheted fel valódi képességeidet, és hogyan ragyoghatsz a legfényesebben ebben a világban?
  • Hogyan alakíthatod a félelmeidet szabadsággá, a sebeidet pedig bölcsességgé?
  • A leckék megtanítanak rá, hogyan válj a saját elméd mesterévé, miközben megnyitod a szívedet, és táplálod a lelkedet.
  • Egyszerű gyakorlatok segítségével igaz, szeretetteljes kapcsolatokat fogsz tudni kialakítani.
  • Hogyan szerezd vissza a kalandot, a varázslatot és a vidámságot az életedben?
  • Eszközöket kapsz, amelyekkel a karriered sztárjává válhatsz, és bevonzhatod a bőséget.

 

A szerzőről

Robin Sharma a világ legismertebb előadóinak egyike a vezetői képességek és személyiségfejlesztés területén.

Az elmúlt húsz év során olyan nagyvállalatok kérték fel szerepelni Sharmát, mint a Nike, a GE, a Microsoft, a FedEx, a PwC, az Oracle, a NASA és a Yale Egyetem. Ilyen eseményeken pedig csak egy világszínvonalú előadó beszélhet. A szerző olyan előadók mellett is szerepelt már, mint Richard Branson, Bill Clinton, Jack Welch és Shaquille O’Neill.

Sharma könyvei, mint A szerzetes, aki eladta a Ferrariját, egyből a nemzetközi bestsellerlisták élére kerültek, közösségi médiában megjelent posztjait pedig 600 millió ember követi évente. Sharma így globális jelenséggé vált, aki segíti az emberek munkáját, megmutatja, hogyan borulhat virágba az életük, hogyan változhatnak, és érhetnek el vezetői képességeik csúcsára úgy, hogy közben felelősséget vállalnak, produktívak, eredetiek és bölcsek maradnak.


Adatok
Szerző
Robin Sharma
Eredeti cím
The Saint, the Surfer and the CEO
Fordító
Kováts Viktória
Kiadás éve
2 017
ISBN
9789638974679
identifier_exists
no
Cikkszám
on27ge_9789638974679
Vélemények
OLVASS BELE!

Válaszd ki, milyen formátumban szeretnél belelapozni, kattints az adott linkre, és le is töltődik a beleolvasó az adott formátumban:

Beleolvasó (Epub formátum)

Beleolvasó (Mobi formátum)

E-könyv olvasásához segédlet

1. E-könyvet (digitális termék) nem tudsz egyszerre vásárolni fizikai könyvvel (ki kell szállítani). Kérjük, külön rendelésben add le őket.

2. E-könyv vásárláshoz csak bankkártyás és PayPal fizetési módot tudsz használni.

3. Miután megvásároltad az e-könyvet, a vásárlói profilodból lesz lehetőséged letölteni Epub és Mobi formátumban.

4a. Ha Kindle olvasód vagy más e-könyv olvasásra alkalmas eszközöd van, egyszerűen csak töltsd rá az adott eszközre, és már olvashatod is. (A Kindle a Mobi formátumot kezeli.)

4b. Ha laptopról, asztali gépről szeretnéd olvasni, javasoljuk az ingyenesen letölthető Calibre programot, de használhatsz mást is. 

4c. Tableteken és okostelefonokon például a MoonReader, Aldiko vagy Bluefire Reader androidos app-pal, iPaden és iPhone-on az iBooks vagy Bluefire Reader alkalmazással tudod megnyitni.

5. Jó olvasást! :)

Webáruház készítés