(eKönyv) Tim Ferriss - Titánok eszköztára

-30%
(eKönyv) Tim Ferriss - Titánok eszköztára

MILLIÁRDOSOK, IKONOK, VILÁGKLASSZIS ELŐADÓK ÉS SPORTOLÓK TAKTIKÁI, RUTINJAI ÉS SZOKÁSAI

A 4 órás munkahét New York Times bestseller szerzőjétől

EGÉSZSÉG, PÉNZ ÉS BÖLCSESSÉG – ÍME, AZ ESZKÖZTÁR 736 oldalban

 

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!

Ha inkább fizikai könyvként vásárolnád meg, kattints ide!


6 970 Ft 

Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.

4 879 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
OLVASS BELE!
E-könyv olvasásához segédlet
Részletek

EGÉSZSÉG, PÉNZ ÉS BÖLCSESSÉG – ÍME, AZ ESZKÖZTÁR 736 oldalban

A New York Times bestsellerszerző Tim Ferriss a bolygónk különböző pontjain élő, világklasszis teljesítményt nyújtó profik rutinjait és módszereit gyűjtögette az elmúlt két év során. A tippekkel és trükkökkel Tim megduplázta többek között a bevételét, az alkalmazkodó képességét és a boldogságát, s most ezeket kapod a kezedbe ebben a letisztult naplóban Titánok eszköztára címen.

A TÖBB SZÁZ TAKTIKAI TRÜKK KÖZÖTT MEGTUDHATOD:

- Hogyan optimalizáld a reggeleidet Tony Robbins „alapozó” rutinjával.

- Hogyan „lendülj támadásba” az életben a milliárdos befektető, Chris Sacca útmutatásai szerint.

- Hogyan alkalmazza Arnold Schwarzenegger a pszichológiai hadviselés taktikáit… és hogyan keresett milliókat már azelőtt, hogy filmsztár lett.

- Hogyan fordítja át a „Hollywood varázslója” néven ismert Robert Rodriguez erősségekké a gyenge pontjait.

- Hogyan lépj túl az akadályokon és kudarcokon a volt Navy SEAL, Jocko Willink módszereivel.

- Hogyan juss túl a félelmen, és csepegtess magadba magabiztosságot, mint Jamie Foxx.

- Hogyan találhatod meg és stressz-tesztelheted a lehetőségeket Marc Andreessen ikonikus vállalkozóhoz hasonlóan.

- Hogyan kérdezz úgy, mint a sikerkönyvszerző Malcolm Gladwell.

- Hogyan használja a szaunnát, és veti be az apró házifeladat-trükköt a legendás zenei producer, Rick Rubin.

- Hogyan vette rá a komikus Mike Birbiglia Obama elnököt, hogy kimondja a „kaki” szót (és hogyan bánik a celebekkel).

- Hogyan szabadulhatsz meg a kreatív válságtól Paulo Coelho, a több mint 60 millió példányban elkelt Az alkimista szerzője módszerével.

- Hogyan fogadja, és mire használja a negatív érzelmeket a híres meditációoktató, Tara Brach.

- Hogyan erősítheted meg az elmédet a visszavonult négycsillagos tábornok, Stanley McChrystal három gyakorlati módszerével.

- Hogyan találta meg a boldogság titkát Chade-Meng Tan, a Google újítója.

 

És még sok-sok egyebet. A könyvben szereplő nagy elmék teljes névsorát keresd a 9-10. oldalon.

 

TIM FERRISS neve szerepel a Fast Company „leginnovatívabb üzletemberek” és a Forbes magazin „jó, ha tudod a nevét” listáján. Korai techbefektető/tanácsadó (Uber, Facebook, Alibaba stb.) és a New York Times és a Wall Street Journal sikerlistáján szereplő három bestseller – 4 órás munkahét, The 4-Hour Body és a The 4-Hour Chef – írója. Podcastje, a The Tim Ferriss Show százmilliót meghaladó letöltéseinek köszönhetően az Observer és egyéb médiumok szerint Tim „az audiofelvételek Oprah-ja”.

 

 

A SZERZŐ, TIM FERRISS ÜZENETE:

„A The Tim Ferriss Show című podcastemben több mint 200 világklasszis teljesítményt nyújtó interjúalannyal találkoztam az elmúlt két év során. A vendégek között üdvözölhettem szupercelebeket (Jamie Foxx, Arnold Schwarzenegger stb.) és sportolókat (a teljesség igénye nélkül például a testépítés, a szertorna és a szörfözés ikonjait), valamint a legendás különleges műveletek parancsnokait és a feketepiacon működő biokémikusokat is. A legtöbbjükről elmondhatom, hogy első alkalommal mondtak igent egy két-három órás interjúra. Ezeknek a meglepő mélységekig menő beszélgetéseknek köszönhetően lett a The Tim Ferriss Show 100 milliónál is több letöltéssel az első számú üzleti/beszélgetős podcast.

A könyvben olyan letisztult eszközökről, taktikákról és magas szintű szakmai titkokról olvashatsz, mint sehol máshol. Találhatsz benne új tippeket a régi vendégeimtől, és élettapasztalatokat olyan új interjúalanyoktól, akikkel még nem találkozhattál.

Ezt a műsort az különbözteti meg a többitől, hogy kíméletlenül felkutatja a tettekre váltható részleteket. Ezt tükrözik a kérdések is, például: Mivel töltik ezek az emberek a reggeleik első 60 percét? Milyen edzésrutint követnek, és miért? Mely könyveket adták ajándékba a legtöbbször? Mit tartanak az újoncok által elkövethető legnagyobb időpocsékolásnak a területükön? Milyen étrend-kiegészítőket szednek napi szinten?

Nem beszélgetős műsorvezetőként gondolok magamra, hanem kísérletezőként. Ha a mindennapi élet rendetlenségében nem tudok letesztelni valamit, aminek az eredménye megismételhető, akkor az nem érdekel.

Amit a könyv oldalain olvasol, azt én mind teszteltem, kipróbáltam és valamilyen módon alkalmaztam a saját életemben. Ezeknek a taktikáknak és elgondolásoknak a tucatjait vetettem be nagy kockázatot hordozó alkutárgyalásokon, többféle rizikós környezetben, és fontos üzleti szerződések megkötésekor. A leszűrt tanulságok több millió dollárt hoztak, és több évnyi elfecsérelt erőfeszítéstől és frusztrációtól kíméltek meg.

A könyvemet, ezt a szuper hatékony eszközök gyűjteményéül szolgáló naplót magamnak írtam. Az én életemet megváltoztatta… azt remélem, hogy rád is ilyen hatással lesz.”


Adatok
Szerző
Tim Ferriss
Eredeti cím
Tools of Titans
Fordító
Kovács Zsuzsa
Kiadás éve
2 019
ISBN
9786155420634
identifier_exists
no
Cikkszám
on27ge_9786155420634
Vélemények
OLVASS BELE!

Válaszd ki, milyen formátumban szeretnél belelapozni, kattints az adott linkre, és le is töltődik a beleolvasó az adott formátumban:

Beleolvasó (Epub formátum)

Beleolvasó (Mobi formátum)

E-könyv olvasásához segédlet

1. E-könyvet (digitális termék) nem tudsz egyszerre vásárolni fizikai könyvvel (ki kell szállítani). Kérjük, külön rendelésben add le őket.

2. E-könyv vásárláshoz csak bankkártyás és PayPal fizetési módot tudsz használni.

3. Miután megvásároltad az e-könyvet, a vásárlói profilodból lesz lehetőséged letölteni Epub és Mobi formátumban.

4a. Ha Kindle olvasód vagy más e-könyv olvasásra alkalmas eszközöd van, egyszerűen csak töltsd rá az adott eszközre, és már olvashatod is. (A Kindle a Mobi formátumot kezeli.)

4b. Ha laptopról, asztali gépről szeretnéd olvasni, javasoljuk az ingyenesen letölthető Calibre programot, de használhatsz mást is. 

4c. Tableteken és okostelefonokon például a MoonReader, Aldiko vagy Bluefire Reader androidos app-pal, iPaden és iPhone-on az iBooks vagy Bluefire Reader alkalmazással tudod megnyitni.

5. Jó olvasást! :)

Webáruház készítés