MotiBooks Kiadó

Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula - Harmonikus Emberi Kapcsolatok

-70%
Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula - Harmonikus Emberi Kapcsolatok

EZ A KÖNYV ÉLETRE SZÓLÓ MEGOLDÁSOKAT AD BELSŐ ÉS EGYMÁS KÖZÖTTI KONFLIKTUSAINKRA." SZABÓ PÉTER

Görgess lejjebb a részletes ismertetőhöz és a beleolvasáshoz!


3 790 Ft
Akció: 1 137 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Részletek
Adatok
Vélemények
Részletek

"Mindenki szeretné jól érezni magát a bőrében, az életében, a mindennapjaiban. Mindez azonban elképzelhetetlen harmonikus emberi kapcsolatok nélkül. Ha életednek ez a területe nincsen rendben, akkor semmi sem képes kárpótolni mindezt. Ez a könyv életre szóló megoldásokat ad belső és egymás közötti konfliktusainkra. Meggyőződésem, hogy az egyik leghasznosabb olvasmányod lesz, rengeteg felismeréssel és számtalan recepttel ahhoz, hogy harmonikus emberi kapcsolataid legyenek a számodra fontos emberekkel és önmagaddal egyaránt." - SZABÓ PÉTER

 

Az ember nem is gondolná, hogy mennyi mindenre van hatással az, hogy mire szokott figyelni, vagy az, hogy milyen fontossági sorrendet állít fel az életében tudatosan vagy tudat alatt. Pedig ezek rendkívüli hatással vannak arra, hogy milyen lesz a személyiségünk, az emberi kapcsolataink, hogyan reagálunk egy-egy helyzetre. Olyan sokszor bukunk el apróságokon a kommunikációban, legjobb szándékunk ellenére is. Olyan sokszor tapasztaljuk, hogy nem értenek minket, vagy mi nem értjük a másikat. Milyen jó lenne ilyenkor belelátni a másik fejébe, érzéseibe, életébe!

Vajon mennyivel tenné harmonikusabbá ez az emberi kapcsolatainkat? Megtudhatod, ha elolvasod és alkalmazod ezt a szeretettel írt könyvet, amely térkép lehet boldog, harmonikus emberi kapcsolataidhoz.

 


Adatok
Szerző
Nagy Gabriella és Nagyernyei K. Gyula
Kiadás éve
2 017
Oldalszám
160
Kötés típusa
Puhaborító
Méret
15 x 21 x 1 cm
ISBN
9786155420146
identifier_exists
no
Cikkszám
9786155420146
Tömeg
272 g/db
Vélemények
Webáruház készítés